Standard.al

Sekretari i përgjithshëm i LSI në Tiranë, Pojana: Të hapur për çdo të ri profesionist që do t’i shërbejë Shqipërisë

0

Sekretar i Pergjithshem i LSI Tirane Klevi Pojana i ka bërë ftesë çdo të riu profesionist që ka energji, pasion dhe vullnet për ti shërbyer Shqipërisë.

Teksa nga ana tjetër, ka ndarë foto me dy të rinj që i janë bashkuar LSI-së.

”Me Taulantin dhe Kreshnikun, dy shokë të mirë që kanë vendosur t’i bashkohen ekipit tonë fitues dhe reformues. Të hapur për çdo të ri profesionist që do t’i shërbejë Shqipërisë me energji, pasion dhe vullnet”,- shkruan Pojana në facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.