Standard.al

Floida Kërpaçi në Kamëz: Kemi nevojë për mendësi të re në politikë…

0

Kryetarja e LRI, Floida Kërpaçi ka qenë pasditen e sotme në Kamëz, ku ka zhvilluar takim me të rinjtë e zonës.

Kërpaçi ka shkruar se “kemi nevojë për një mendësi të re në politikë, ku të rinjtë me vlera të mbështeten dhe të kenë shanse për arsim cilësor dhe punësim të mirëpaguar“.

POSTIMI:

Në Kamëz ku çdo ditë të rinj dhe të reja i bashkohen ekipit tonë!
RINIA DO TA NDËSHKOJË MODELIN E VJETËR TË VJEDHJES, SHPOPULLIMIT TË SHQIPËRISË DHE PROPAGANDËS 3D!

Sot më shumë se kurrë kemi nevojë për një mendësi të re në politikë, ku të rinjtë me vlera të mbështeten dhe të kenë shanse për arsim cilësor dhe punësim të mirëpaguar!
Misioni ynë jo për pushtet por mision kombëtar për #Shqipërinë e Rinisë

Forca ekipit bashkë me Arin, Edin, Sarën, Klajdin, Bertin #shqipëria_shtëpia_juaj

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.