Standard.al

Dënohen me 15 muaj burg dy shqiptarë në Francë. Ja për çfarë u akuzuan…

0

Disa ditë më parë policia Franceze arrestoi dy shqiparë, sepse në banesen e tyre u gjend një sasi lëndësh narkotike. Gjatë kontrollit të ushtruar në banesën u gjend 162 gram heroinë, 18,6 gram kokainë si dhe 4,625 euro para kesh.

Më pas ata dolën përpara gjykatës në Thonon dhe u dënuan menga  15 muaj burg secili.

Pas përfundimit të shlyerjes së dënimit, dy shqiptarëve iu ndalohet hyrja në territorin Francez.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.