Standard.al

Basha: Biznesi i vogël pa taksë, gënjeshtër e Ramës. Ja lehtësitë që kemi në programin tonë

0

Në “Zonë e Lirë”, kryetari Basha duke iu përgjigjur interesit të gazetarët në studio sqaroi edhe pjesën e programit të PD për biznesin e vogël, ndërsa e cilësoi si mashtrim premtimin e Ramës për zero taksdë për biznesin e vogël.

Lulzim Basha: Biznesi i vogël pa taksë është një gënjeshtër e Ramës, sepse çdo biznes i vogël sot torturohet me taksa lokale. Mesatarisht biznesi i vogël, paguan sot deri në 7 herë më shumë taksa. Nesër do bëjmë që biznesi nuk do përballet më me 10 lloje inspektorësh, por do ketë detyrim vetëm 0.5% të xhiros vjetore. Biznesi më i madh ndër të vegjlit do paguajë maksimumi 700 mijë lekë të vjetra në vit. Kush i paguan rregullisht, i vendoset një pullë fiskale në hyrje të dyqanit dhe nuk do të shohë në presion tatimorësh apo inspektorësh

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.