Standard.al

Akuzon avokati Goxhaj: Kurti i Soros zgjodhi ditëlindjen e Enverit për të sulmuar Trump

0

Nga avokati Altin Goxhaj

Kurti i Soros, i cili është kopja e Enverit, nuk e zgjodhi kot sot Ditëlindjen e Diktatorit Hoxha për të bërë thirrje që të mos votohet Trump por Biden. Ai e bën këtë për nostalgjikët e Enverit që kanë pushtu Amerikën nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia! Një arsye më shumë pse duhet votuar Trump nga çdo shqiptar!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.