Standard.al

Gropa e thellë e ekonomisë nuk u hap nga tërmeti dhe pandemia, por nga grabitja e Rilindjes

0

Nga Kastriot Islami –

Gropa e thelle ku gjendet ekonomia shqiptare nuk u hap as nga tërmetet dhe as nga pandemia COVID-19… Atë e kishte hapur shumë të thellë babëzia për të vjedhur e Ramës…Tërmetet dhe pandemia e thelluan edhe më shumë sepse Rama i keqmenaxhoi me mashtrime edhe këto dy momente…

Madje Rama vazhdoi të vidhte edhe 1,3 miliardë eurot e deklaruara nga vendet e BE për termetët (ku jane 1,3 miliardë eurot e grumbulluara me pompozitet nga Rama për dy tërmetet?)…

Rama vazhdoi të vidhte edhe nga paratë për mjetet mbrojtëse dhe medikamentet e deri edhe për maskat gjatë pandemisë COVID-19…. Gropa është hapur dhe thelluar vetëm nga babëzia e Ramës, nga paaftësia dhe papërgjegjshmëria e tij…

Prandaj shqiptarët do ta hedhin në koshin e plehrave si hajdutin, injorantin dhe tradhtarin me të madh që nga krijimi i shtetit shqiptar…

Bëhuni bashkë sa më shumë o qytetarë të ndershëm për ta shporrur dhe ndëshkuar këtë sekt të rrezikshëm e grabiqtar që ju është varur ne qafe dhe po ju merr frymen…

Pasuritë e paligjshme, duke filluar nga bunkeri i Surrelit, do t’ju shpërndahen juve, qytetarëve të varfër dhe të rrjepur nga kjo qeveri hajdutë dhe e babëzitur…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.