1. Ballë e ngushtë

Nëse keni një ballë të ngushtë, kjo tregon që ju jeni një njeri introvert, por gjithashtu dëshironi të përhapni mirësinë në botë. Ju udhëhiqeni nga emocionet tuaja dhe nuk lejoni kurrë negativitetin ose ndjenjën e hidhur të mbështjellë anën tuaj të këndshme. Prandaj, ju zgjidhni të mos përfshiheni thellë me njerëzit sepse kjo mund të prishë ekuilibrin tuaj emocional. Duke thënë këtë, pala juaj empatike ju shtyn të jeni aty për njerëzit sa herë që kanë nevojë për një shpatull apo një audiencë të sinqertë. Ju mund të mos arrini të perceptoni pengesa në rrugën tuaj disa herë, por kjo është vetëm jeta dhe nuk duhet t’ju bëjë që të ndryshoni vetë tenderin tuaj.

2. Ballë i drejtë

Një ballë i drejtë i shoqëruar me një vijë të drejtë flokësh do të thotë që ju jeni një person pa marrëzi. Ju jeni të sinqertë në çdo aspekt të jetës suaj dhe preferoni botën tuaj në atë mënyrë. Ju e kuptoni që të qenit i sinqertë dhe i drejtpërdrejtë për ndjenjat tuaja mund të zvogëlojë dramën, paqartësinë dhe negativitetin e pajustifikuar. Sidoqoftë, kjo mund të nënkuptojë që jeta juaj e dashurisë nuk do të jetë e qetë pasi shumë nuk pëlqejnë të dëgjojnë mendime të ndershme por kjo do të sigurojë që gjithmonë të keni njerëzit e duhur përreth jush.

3. Ballë në formë M-je

Nëse vija juaj e flokëve e bën ballin të duket si një M, ju mund të jeni një shpirt jashtëzakonisht artistik. Imagjinatat tuaja e bëjnë botën tuaj një vend të bukur dhe që reflektojnë në punën tuaj, qasjen drejt jetës, sjelljes, etj. Por, ndërsa shkon me artistët ju mund të jeni herë me temperament dhe të humbni qetësinë tuaj në botën e imagjinatave tuaja. Por njerëzit që ju njohin, e dinë që shpirti juaj krijues është zemërgjerë dhe falës. Ju mund të dilni nga rruga juaj për t’i bërë të dashurit tuaj të ndjehen rehat dhe të kujdesur.

4. Ballë i gjerë

Një ballë e gjerë do të thotë që ju jeni i mençuri. Njerëzit ju drejtohen juve për këshilla dhe ata ju kërkojnë këshillat tuaja të ekuilibruara për jetën dhe gjykimin e saktë të situatave. Një multitasker, sigurohuni që të mos mbeteni mbrapa në asnjë aspekt të jetës. Ju keni aftësi të patëmetë organizative dhe vendosni përpjekje shtesë për ta rregulluar jetën tuaj. Por nuk do të thotë që jeni i ashpër dhe kokëfortë gjatë gjithë kohës. Në momentet tuaja më të lehta, ju lini të humbni dhe bëheni shpirti i grupit.

5. Balli i lakuar

Le të fillojmë duke thënë: Hej, diell! Ju jeni drita që mund të ndriçojë jetën e njerëzve. Ju keni një atmosferë pozitive të lindur në lidhje me qenien tuaj se prania juaj e thjeshtë mund të largojë mërzinë. Buzëqeshja juaj e ngrohtë dhe fjalët tuaja ngritëse i bëjnë njerëzit të shohin anën më të ndritshme të jetës dhe shpresojnë për një të nesërme më të mirë. Mundësimi i njerëzve që të jenë pozitivë dhe shpresëdhënës për jetën është një cilësi shëruese dhe gjithashtu shumë e rrallë.