Standard.al

Presidenti Meta thirrje shqiptarëve: Koha për të kapur trenin e fundit është tani!

0

Presidenti Ilir Meta ka publikuar në Facebook një thënie të njohur të Faik Konicës, e cila shpreh justifikimin e shqiptarëve kur nuk arrijnë të realizojnë diçka. “Shqiptarët kur i lë treni, kurrë nuk thonë u vonuam, por na iku”, është një nga shprehjet më të përdorura të intelektualit të madh Faik Konica.

“Mjaft me vonesa dhe alibi që vrasin të ardhmen europiane të Shqipërisë! Koha për të kapur trenin e fundit është tani!”,- deklaron kreu i shtetit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.