Standard.al

EMRI/ Ja kush është ambasadori i ri i OSBE në Tiranë

0

Vincenzo Del Monaco është një diplomat karriere i Ministrisë së Jashtme Italiane që ka mbajtur detyra të rëndësishme që pas vitit 1997. Ai është një njohës i mirë i rajonit dhe së fundi ka mbajtur detyrën e Ambasadorit të Italisë në Mal të Zi.

Më herët ka qënë ambasador i Italisë në Armeni dhe Sekretar i Parë i Ambasadës Italiane në Kinë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.