Standard.al

Kuvendi shtyn seancën, ja kur do të votohet drafti i PS për ndryshimet në Kodin Zgjedhor

0

Kuvendi ka shtyrë seancën e ditës së hënë, ku ishte parashikuar të diskutohej dhe votohej drafti i përgatitur nga PS për ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

Në një njoftim për mediat Kryesia e Kuvendit bën të ditur se nga kryetarët e grupeve parlamentare opozitare është depozituar kërkesa për heqje nga rendi i ditës  së nismave ligjvënëse lidhur me ndryshimet në Kodin Zgjedhor, për seancën e 1 tetorit.

Kështu është vendosur që seanca të zhvillohet më 5 tetor, ora 10:00.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.