Standard.al

Pojana: Kjo është një betejë për 30 vitet e ardhshme, Shqipëria ka nevojë për njerëz të përgjegjshëm dhe aktiv!

0

Nga Klevi Pojana

 

Asgjë nuk e ndal dot ndryshimin!
Shqipëria ka nevojë sot më shumë se kurrë për njerëz të përgjegjshëm dhe aktiv!
Kjo është një betejë për 30 vitet e ardhshme!
Të ndërtojmë një shtet të drejtë që gjeneron një ekonomi vitale, që hap vende pune dhe ofron siguri për të ardhmen në Shqipëri!
Sot, me një pjesë të anëtarësisë së organizatës 1944 të LSI njësia 8 💪🌹

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.