Standard.al

Nata dhe njerëzit e pastrehë!

0

Nga Nora Malaj

 

Teksa nata bie , jo te gjithe ka nje strehë ku te fusin kokën. Ata janë te moshuar, burra e gra, djeme e vajza që kërkojnë të dëgjohen e ndihmohen . Ndiqeni vidion për të kuptuar se këta qytetarë janë te braktisur nga qeveria e tyre ne shtëpinë e tyre…
“Një shoqëri delesh me kohë lind një qeveri ujqërish “(Bertrand de Jouvenel)
Tashmë nuk është koha për të heshtur , por për të folur , për të rrefyer dhimbjet e njerëzve që në kete natë kanë vetëm qiellin mbi kokë dhe gjumin nuk guxojnë ta bëjnë…
Ky popull nuk meriton të trajtohet kështu ..
Ka ardhur koha jo e rrotacionit po e ndryshimit radikal, për të ndertuar shtetin e së drejtës, që mos t’i mohojë qytetarit të tij, te drejten e jetes , te arsimit, te punësimit si te drejta bazë te njerëzimit!
Qeveria braktis qytetarët.
Familjet në kushte mbijetese.
Shikojini kushtet e jetesës dhe varfërinë në Manëz, Durrës.
RED Story ⭕️
Rinia E Durrësit

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.