Standard.al

Konflikti Serbi-Kosovë, Trump: Vuçiç dhe Hoti u përqafuan në Zyrën Ovale! Ishte gjë e bukur pasi shpëtuam shumë jetë…

0

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka cituar sërish gjatë fushatave të tij elektorale marrëveshjen ekonomike të nënshkruar më 4 shtator mes Kosovës dhe Serbisë.

“Kosova dhe Serbia, ata po vriten për shumë vjet, thjeshtë po vriten mes vete. Janë disi si izraelitët dhe palestinezët. Kështu që iu thashë: ‘Dëgjoni, të bëjmë marrëveshje, marrëveshje ekonomike. Erdhën në zyrën time, Zyren Ovale për të nënshkruar dhe ata po e përqafonin njëri tjetrin… ishte gjë e bukur ta shihje, shpëtuam aq jetë”, tha Trump.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.