Standard.al

Denoncim i fortë nga Berisha: Miliardieri blen naftën për jahtin e tij të famshëm me 50 lekë/ litrin…

0

Pamjet e një jahti luksoz që furnizohet me naftë në Sarandë, kanë nxitur ish-Kryeministrin Sali Berisha të denoncojë absurdin që ndodh në Shqipëri, shkaktuar nga një qeveri që ka lënë për mbi shtatë vite pa i  subvencionuar për naftën, mijëra fermerë në Shqipëri.

“Miliardieri blen naftën në Sarandë për jahtin e tij të famshëm me 50 lekë/ litrin, – shkruan Berisha, –  kurse fshatari i Mokrës e blen po nga narkoshteti, 170 lekë!

Ky është Edvini, urë për miliardierët,  gjakpirës për fermerët! Shikoni videon dhe lexoni mesazhin e qytetarit dixhital.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.