Standard.al

Shehaj: Rama e ka futur vendin në qorrsokak të rrezikshëm…

0

Ish-deputeti i PD, Agron Shehaj ka përmendur dy probleme të Shqipërisë dukë akuzuar si fajtor Edi Ramën. Shehaj shkruan se Shqipërisë po i ikin djemtë dhe vajzat më të mira nga vendi ndërkohë që qeveria zhvat dhe nuk ofron asgjë.

Sipas tij, Rama e ka futur vendin në qorrsokak të rrezikshëm. Por 6 muaj para zgjedhjeve, sipas tij patjetër Shqipëria duhet të ndryshojë kurs dhe koha për të zgjedhur po afron.

Statusi i plotw

Shqipërisë çdo vit po i ikin djemtë dhe vajzat më të mirë sepse qeveria vetëm zhvat dhe nuk ofron asgjë më për njerëzit. Rama e ka futur vendin në një qorrsokak të rrezikshëm. Prandaj ne duhet patjetër të ndryshojmë kurs, të nisim një rrugëtim të ri, një fillim të ri me besim tek një e ardhme më e mirë për të gjithë. Koha për të zgjedhur po afron.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.