Standard.al

Moti i keq shkakton dëme në rrjetin e energjisë elektrike në Lezhë, ja zonat pa drita

0

Era e fortë gjatë natës ka shkaktuar defekte të shumta në rrjetin shpërndarës të energjisë elektrike në Lezhë. Aktualisht janë pa energji fshatrat e fidrit të Shënkollit dhe ata të fidrit të Gjadrit.

Zona pa energji janë: Lagjja Ushqimore, Zejmeni, Spiten, Kune, Torovica, Vaini, Shënkoll dhe Tale. Tek Lagjja e Re zona e Torovicës, banorët kanë rreth 6 ditë pa energji sepse është djegur linja dhe ende nuk është zëvendësuar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.