Standard.al

Hapni listat Gjatëmadhni! Të ndalet çmenduria rilindase që po shkatërron themelet e demokracisë dhe votën e lirë

0

Nga Viktor Tushaj

Hapni listat Gjatëmadhni!

Asnjë e keqe nuk i vjen politikës dhe mbi të gjitha Shqipërisë, përkundrazi. Sot kur as 40 % e votuesve shqiptarë nuk shkojnë tek kutia e votimit duhet me patjetër të analizohet shkaku dhe të gjendet çelësi i zgjidhjes. Po kush humb nga listat e hapura? Populli? Joooo.
Partitë? Aspak. Pushteti politik i kryetarëve? Nuk ka se si pasi interesi dhe mbijetesa e tyre në krye varet nga sa vota marrin.

Atëherë kush ka frikë nga hapja e listave? Kush fshihet pas emrave te pavotueshëm?
Oligarkë e kriminelë koncesionistë e PPP istë, mashtrues e përfitues të paligjshëm të cilët më kot shpresojnë të mbulojnë “bëmat” e tyre.
“Stoicizmi” dëshperues i maxhorancës dhe KM në mbajtjen mbyllur të listave të kandidatëve për në kuvendin e Shqipërisë jo vetëm nuk i shërben Shqipërisë por as vetë partisë socialiste. Prandaj duhet të ndalet çmenduria rilindase që po shkatërron themelet e demokracisë, votën e lirë dhe shtetin e se drejtës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.