Standard.al

Soreca takim me kryetaren e KLGJ-së: Plotësimi i vendeve vakante në Gjykatën e Lartë, prioritet kryesor

0

Ambasadori i Bashkimit Evropian, Luigi Soreca është takuar gjatë ditës së sotme me kryetaren e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami.

Ne nje postim ne rrjetin social Twiteer  Soreca shkruan se plotësimi i vendeve vakante mbetet një nga prioritetet kryesore të këtij Këshilli.

U takova sot me kryetarën e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Naureda Llagami. Këshlli luan një rol kyç në sistemin e ri të drejtësisë. Plotësimi i vende vakante në Gjykatën e Lartë mbetet një nga prioritetet kryesore. BE-ja e mbështet KLGJ-në në pë përpjekjen për të vënë pavarësi dhe efikasitet në sistemin gjyqësor”, shkruan Soreca në twitter.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.