Standard.al

Naftëtarët e Ballshit paralajmërojnë grevë urie: Nuk na pret njeri, jemi në mes të katër rrugëve

0

Naftëtarët e Ballshit, përpara uzinës së qytetit kane paralajmëruar grevë urie. Ata shprehhen se vetëm greva e urisë mund të sjellë reagim.

“Vetëm greva e urisë mund të sjellë reagim. Të shkojmë tek sfera që ndodhet në uzinë. Nuk kemi gjetur zgjidhje.

Jemi në mes të katër rrugëve. Kemi shkuar në Tiranë dhe nuk na priti asnjë njeri. Nuk kemi asnjë përgjigje për pagat. Nuk kemi asnjë përgjigje as për fillimin e punës”, kanë deklaruar naftëtarët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.