Standard.al

Bashkia e Pogradecit krenohet me urën prej dërrasash, plas sarkazma në rrjet

0

Edhe faqet humoristike do ti kishin zili numrin e reagimeve dhe komenteve epike që ka marrë faqja zyrtare e Bashkisë Pogradec vetëm me një postim.

Bëhet fjalë për një urë në një prej zonave malore të bashkisë Pogradec, e cila sipas vetë bashkisë është ndryshuar totalisht.

“Ura e Homçanit që lidh fshatin me lagjen Proga dhe shërben si rrugë kalimi për këmbësorët drejt Selcës Sipërme dhe Hoshteçës”, shkruan në postimin e saj bashkia Pogradec.

Por fotoja që shoqëron postimin ka bërë xhiron e rrjetit duke u kthyer në burim humori për qytetarët.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.