Standard.al

“Restaurim në respekt me traditën dhe natyrën”, Meta: Komuniteti i mrekullueshëm i Curraj të Epërm dhe i të gjithë krahinës së Nikaj-Mërtur merr vendimin për…

0

Nga: Ilir Meta

Komuniteti i mrekullueshëm i Curraj të Epërm dhe i të gjithë krahinës së Nikaj-Mërtur

Komuniteti i mrekullueshëm i Curraj të Epërm dhe i të gjithë krahinës së Nikaj-Mërtur kanë marrë një vendim për të restauruar çdo gjë në respekt me traditën dhe me natyrën, pa bërë ndërhyrje apo modifikime që e dëmtojnë dhe shëmtojnë atë bukuri të jashtëzakonshme të kësaj treve.

Kudo, në të gjithë Shqipërinë, duhet të shfaqet ky shpirt dhe ky kujdes i komunitetit për të mos lejuar askënd të verë dorë mbi natyrën dhe mjedisin, duke bërë modifikime pa leje dhe dëmtuar bukuritë përrallore. 🇦🇱

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.