Standard.al

Njihuni me disa karakteristika të Peshores

0

Jemi në sezonin e Peshores, një ndër shenjat më të zgjuara dhe më të bukura  të horoskopit.

Peshorja është shenja ajrore e zodiakut e drejtuar nga Venusi .  Ajo është e shkëlqyeshme në ndërmjetësimin, pëlqimin e njerëzve dhe vërejtjen e padrejtësive. Peshorja shquhet për pavendosmërinë e tyre. Kjo shenjë kërkon bukuri dhe harmoni, por gjithashtu e di që të gjithë meritojnë lumturi. Ka kuptim që Peshorja përshkruhet si peshorja e drejtësisë , pasi ajo beson në paqe, dashuri dhe drejtësi për të gjithë. Peshorja njihet gjithashtu për aftësitë e tyre të mprehta shoqërore dhe aftësinë për tu shoqëruar me këdo. Ky është ai kombinim efuziv i Venusit dhe elementit të ajrit.

Njihuni me disa karaketeristika të kësaj shenje:

Peshorja  do të falë por ata nuk do ta harrojnë.
Peshorja  shpesh kërkon  marrëdhënie afatgjata dhe më kuptimplota .
Peshorja  është e drejtë, e ekuilibruar dhe e shpejtë për të pranuar kur gabojn.
Peshorja  është e zgjuar dhe jashtëzakonisht e ‘ndezur ’.
Peshorja  nuk beson asgjë pa e parë më parë me sytë e vet .
Peshorja  është një negociator i qetë i cili është në gjendje të flasë me çdo njeri.
Peshorja  është jashtëzakonisht e vëmendshme dhe shpesh di më shumë sesa lejohet.
Peshorja nuk mund të qëndrojë me njerëz egoistë dhe të pakonsiderueshëm .

Peshorja ka një  qasje të ftohtë dhe të  qetë ndaj jetës.
Peshorja  eshtë  bindëse  dhe vështirë t’i thuhet jo.
Peshorja  mund të jetë jashtëzakonisht simpatike dhe pak flirtuese.
Peshorja preferon të humbasë një debat sesa të humbasë një miqësi.
Peshorja  është mendjehapur dhe kureshtare pafund .
Peshorja  mund të jetë e çiltër e  paparashikueshme ndonjëherë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.