Standard.al

Nisma e PS për lista të hapura një kasafortë e mbyllur

0

Hapja e listave të kandidatëve për deputetë nga Partia Socialiste është një nga mashtrimet më të mëdha publike. Të gjithë ekspertët zgjedhorë e cilësojnë draftin e PS si modeli më te keq zgjedhor dhe listat jo vetëm që nuk i hap, por i mbyll totalisht. Mjeshtri i karikaturave, Bujar Kapexhiu e ka pasqyruar nismën e PS për listat të hapura një kasafortë të mbyllur.

Karikaturisti i njohur, në një tjetër punim, ka pasqyruar dhe betejën mes Edi Ramës për listat e mbyllur, PD që kërkon lista të hapura dhe qëndrimit të Presidentit Ilir Meta për respektimin e marrëveshjes së 5 qershorit.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.