Standard.al

Listat e hapura! Dylgjeri: Do hani mizën për qepë…

0

Nga Ylli Dylgjeri
Do të hani mizën për qepë!

Listat e mbyllura janë të hapura! Asnjë Parti Politike Shqiptare, që dëshiron të konkurojë në zgjedhjet e vitit 2021, ato ekzistueze, dhe ato që do të krijohen në të ardhmen, nuk guxon të thotë hapur se është kundër listave të hapura. Kjo arrogancë e udhëheqesit Rama sot me listat, më kujton atë guzhinierin e Kooperatives në Prespe, kohen e diktatures, që duke ju kujtuar burgu që kish bëre ne ato vite, erdhi ne tavolinen e shtruar per nder te Sekretarit te Pare, dhe i djersitur e sikletosur shijoi dy mizat qe kishin rëne mbi njëra tjetren në pjaten e supës së peshkut të Udhëheqesit. Pasi i futi në gojë mizat, i përtypi, guzhinieri thërriti me gjithë shpirt : Qepë Kryetar! Dhe shpëtoi…
Keshtu duhet te therrasin te gjithe edhe militantet edhe hallexhinjte, edhe politika e majte per listat e mbyllura:
Jane te hapura! Ky eshte morali i terrorit mbi te verteten. Mos guxoni ndryshe. Do te hani mizen per qepe!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.