Standard.al

Kërpaçi: Arsimi cilësor dhe punësimi i mirëpaguar, misioni ynë për të rikthyer shpresën tek të rinjtë!

0

Ish-deputetja e Lëvizjes Socialiste për Integrim Floida Kërpaçi ka vijuar takimet me te rinjte ne vend.

Nepermejt nje postimi ne Facebook, Kërpaçi shkruan se LSI do ti jape prioritet arsimit cilësor dhe punësimit të mirëpaguar për të rikthyer shpresën tek të rinjtë!

Postimi i plotë:

LSI, partia e të rinjve💪

Diskutuam për vështirësitë që kanë në arsim, mësimin me turne dhe mbi të gjitha mungesën e shpresës për të ndërtuar të ardhmen në Shqipëri!

Arsimi cilësor dhe punësimi i mirëpaguar janë misioni ynë për të rikthyer shpresën tek të rinjtë!

25 prill, rinia e Tiranës dhe Shqipërisë do të votojë për #ShqipërinëERinisë🙏

Fotografia e Floida Kërpaçi
Fotografia e Floida Kërpaçi
Fotografia e Floida Kërpaçi
Fotografia e Floida Kërpaçi
Fotografia e Floida Kërpaçi
Fotografia e Floida Kërpaçi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.