Standard.al

“Populli të marrë në dorë fatet e demokracisë”, thirrja e deputetit: Lista 100 % të hapura…

0

Deputeti Lefter Maliqi përmes një postimi në rrjetet sociale thekson se populli duhet të marrë në dorë fatet e demokracisë dhe të ardhmes Europiane të vendit.

Maliqi, ndërsa kërkon hapjen e listave 100 % për kandidatët për deputetë, shprehet se Parlamenti aktual është mbushur me të paaftë, servilë, të korruptuar dhe pa integritet.

Postimi nga Lefter Maliqi

Kjo duhet të ndodhë! Populli të marrë në dorë fatet e demokracisë dhe të ardhmes Evropiane të vendit. Listat e hapura 100% domosdoshmëri.

Deputeti duhet të zgjidhet nga Populli. Parlamenti aktual është mbushur me të paaftë, servilë, të korruptuar dhe pa integritet.

Pranvera e ardhshme duhet të jetë stina e shqiptarëve, dhe jo më e krimit, oligarkëve dhe banditëve në Qeveri, Parlament dhe në cdo drejtim institucionesh të kapura.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.