Standard.al

Me foto/ ‘Bëni si themi ne, mos bëni si bëjmë ne’

0

Nga Ina Zhupa.

Bëni si themi ne, mos bëni si bëjmë ne! Kjo është motoja rilindase e qeverisë dhe bashkive edhe me pandeminë COVID-19. Shkollat me 4 turne, fëmijët me orë 20 minutshe, aq të vegjël dhe të detyruar të përdorin maska, herë pas herë shumë larg nga vendbanimi i tyre shkolla, me shkolla pa kushte.

Bizneset të detyruara të zbatojnë protokolle me kosto financiare, me maska, me distanca, me dezifektim. Nga ana tjetër aktivitete propagandistike, për fushatë pa pyetur për asnjë protokoll sigurie.

Ose qeveria dhe bashkitë po kthehen ne vatra të mëdha të përhapjes së virusit me qëllim ose protokollet nuk janë të nevojshme edhe ne qytetarët po i zbatojmë kot dhe po marrim kosto shumë të madhe!

(Fotot, të shtuara nga zëdhënësja e PD, Ina Zhupa):

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.