Standard.al

Të shtëna me armë zjarri në Durrës

0

Të shtëna me armë zjarri sapo janë raportuar nga qyteti i Durrësit.

Policia është nisur drejt vendngjarjes dhe pritet të zbardhë detaje.

Vijon…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.