Standard.al

‘Shuplaka’ e radhës për Ramën nga mjeshtri i karikaturave: “Ti vuan nga karakteropatia”

0

“Ti vuan nga karakteropatia”, është karikatura më e fundit e mjeshtrit Bujar Kapexhiu botuar në të përditshmen “Panorama”, ku kryeministri Edi Rama shfaqet i ulur në krevatin e mjekut dhe ky i fundit është mjeku Leonard Solis, ish-ministër i Shëndetësisë në Qeverinë e Fatos Nanos.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.