Futbolli shqiptar në zi.

Është ndarë nga jeta mëngjesin e sotëm Xhavit Meka, ish gjyqtar i futbollit shqiptar dhe për një periudhë drejtues te skuadra e Egnatias.

Lajmin e dhimbshëm e ka dhënë familja Meka, ndërsa ish-gjyqtari ka mbyllur sytë në moshën 72-vjeçare.

Xhavit Meka gjatë periudhës te Egnatia: