Standard.al

Sazan Guri i bën pyetjen me spec Piperos: Pse kryeministri s’mban maskë, kanë ndonjë ilaç?

0

Mbrëmjen e sotme në “Zonë e Lirë” janë të ftuar mjeku infeksionist Pëllumb Pipero dhe ambientalisti Sazan Guri.

Guri e ka pyetur Piperon nëse ai beson realisht tek maska. “Jo vetëm besoj, por në rradhë të parë ua këshilloj juve. Maska jep një mbrojtje deri në 90 e ca %.

Jo vetëm që parandalon hapjen e spërklave të pështymës, por parandalon dhe spërklat e të tjerëve për t’i marr neve”, tha Pipero.

“Pse kryeministri nuk mban maskë? Për të gjithë këta? Apo mos kanë ndonjë ilaç?”, e ka pyetur më tej Guri-Piperon. “Unë ua këshilloj dhe atyre ta mbajnë maskën. Në ato dalje televizive kryesisht e kam parë me maskë”, u përgjigj Pipero.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.