Standard.al

Socialistët revoltohen keq me Rilindjen, grisin tesera e PS: Ti nxjerrim nga zyrat ku kanë hyrë…

0

Anëtarët e Partisë Socialiste tashmë e shprehin hapur pakënaqësinë nga qeveria “Rama” dhe kupola e rilindjes. Disa anëtarë të PS në Dibër janë distancuar publikisht nga drejtuesit e PS-së duke djegur teserat e partisë.
Video më poshtë tregon reagimin e socialistëve të thjeshtë ndaj mashtrimeve që qeverisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.