Standard.al

Kryemadhi hedh akuza të forta ndaj Ramës: Marrin njerëz me kontrata 6 mujore dhe u përgjysmojnë rrogat punonjësve…

0

Monika Kryemadhi ka hedhur akuza të forta në drejtim të qeverisë duke thënë se jo që nuk kanë për t’u rritur rrogat mësuesve dhe infermierëve, por se punonjësve u është kërkuar të përgjysmojnë rrogën dhe të marrin njerëz të tjerë në punë me kontrata 6 mujore. Kjo tha Kryemadhi është skandal dhe ndodh në çdo drejtori.

“Rama t’u japi njëherë pagat e pandemisë dhe pastaj t’u jap rritjen. Pastaj lanë nam me drejtorët që marrin njerëz me kontrata 6 mujore dhe u japin gjysmën e rrogave punonjësve që kanë.

U kërkojnë punonjësve të ndajnë rrogën dhe i justifikojnë në bordero 2 javë punon njeri dy javë tjetri. këtë e kam të sigurt dhe ndodh në çdo drejtori”, tha Kryemadhi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.