Standard.al

Joe Biden: Kosova duhet të jetë shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë

0

Këtë të premte, në një fjalim para zgjedhjeve presidenciale, kandidati demokrat për president të SHBA=-së Joe Biden, tha se Kosova duhet të jetë një shtet i pavarur, e jo pjesë e Serbisë.

Pyetjes së një gazetari për Marrëveshjen në Washington, ai iu përgjigj se nuk di cila është marrëveshja por Kosova, duhet të jetë e pavarur.

 

“Nuk e di cila është marrëveshja. Ajo çka argumentoj në lidhje me Kosovën dhe Serbinë është se – Kosova duhet të jetë shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë”, tha Bideni.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.