Standard.al

Ivanka Trump hyri në sallën ku po diskutohej mes Kosovës dhe Serbisë

0

Ivanka Trump, vajza e Presidentit amerikan, i është bashkuar për disa momente truezës së negociatave mes Kosovës dhe Serbisë në Shtëpinë e Bardhë.

Ishte Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç që pas përfundimit të takimit me kryeministrin e Kosovës, Avdullah Hoti zbuloi detajin.

“Të gjithë zyrtarët e sektorit financiar dhe ekonomik të administratës Trump ishin të pranishëm. Gjithashtu edhe Ivanka Trump erdhi, por nuk qëndroi gjatë”, – është shprehur Vuçiç në RTS.

Ai tha se amerikanët e kanë marrë parasysh kërkesën e delegacionit serb për të hequr pikën e marrëveshjes ku kërkohet njohja e Kosovës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.