Standard.al

Turqia në pikun e dytë të shpërthimit të COVID-19

0

Turqia po përballet me pikun e dytë të shpërthimit të koronavirusit. Për këtë përhapje të shpejtë të COVID-19 ministri i Shëndetësisë në Turqi tha se kanë ndikuar tubimet e ndryshme, si edhe organizimet e dasmave…

Në këtë mënyrë është krijuar një rritje e numrit të rasteve dhe numrit të viktimave.

Që nga muaji maj, ka pasur një rritje të numrit të viktimave.

Ndërkohë Ankaraja rihapi ekonominë. Sakaq 29,865 punonjës të kujdesit shëndetësor rezultuan pozitiv me COVID-19, ndërsa 25 prej tyre humbën jetën.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.