Standard.al

“8 vjet për 6 kilometra, Rama është si Ver Llapa”

0

Dita e hënë riktheu trafikun e frikshëm thuajse në të gjitha akset kryesore në Tiranë. Trafiku ishte i rënduar jo vetëm në orët e paradites, por deri pasdite vonë. Ky ishte një paralajmërim i situatës së tmerrshme që na pret me fillimin e vjeshtës.

Gazetari Klodian Tomorri ka ironizuar me këtë situatë.

“Dy raste njeh historia botërore kur njerëzit vijnë vërdallë kot. Ver LLapa tek 21-shi dhe qeveria e Ramës me unazën e Tiranës.

8 vjet për 6 kilometra. Janë dy ambulanca me të sëmurë aty para. Kanë gjysmë ore në trafik,” shkruan ai.

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.