Standard.al

23-vjeçarja në dilemë për lidhjen me partnerin 19 vite më të madh, dyshimet për sekretin që i fsheh 42-vjeçari

0

Një vajzë 23 vjeçare është e shqetësuar dhe në dilemë pasi kërkon që ti japë zgjidhje lidhjes së saj me një burrë 42 vjeç. I dashuri disa vite me i madh heziton ta prezantojë më familjen pasi ka frikë nga ish-gruaja e tij, e cila nuk do ta lejojë të shohë më fëmijët

Ajo i ka dërguar letër psikologes Deidre duke i kërkuar mendim nëse duhet të vazhdojë lidhjen apo jo.

Letra: Unë e di se partneri im më do dhe ne kemi marrëdhënie të shkëlqyer, por ai nuk i ka thënë askujt për marrëdhënien tone

E ndjej se ai po më mban një sekret. Unë jam 23 vjeç dhe partneri im është 42. Ne u takuam gjatë punës sime. Unë jam një arkëtare në një stacion benzine dhe ky është një nga klientët e mi të rregullt.
Ai më tregoi për problemet e martesës një ditë më parë kur dyqani ishte bosh, teksa po paguante benzinën e tij. Nja dy muaj më vonë ai tha që ai dhe gruaja e tij ishin ndarë.

Ai dukej i trishtuar, kështu që unë i sugjerova që të mund të bënim një bisedë pasi unë të mbaroja punë. U takuam në një pijetore aty pranë, dhe të dy u dashuruam me shikim të parë pavarësisht dallimit të madh në moshë..

Pastaj filluam ta shohim njëri-tjetrin rregullisht dhe të kemi një jetë s*ksuale shumë aktive. Tani jemi bashkë për gati dy vjet dhe ai është i divorcuar.

Unë e dua atë por ne nuk jetojmë së bashku dhe problemi i vetëm është se, ndërsa ai ka takuar familjen dhe miqtë e mi, unë nuk i kam takuar fëmijët e tij. Ai ka një djalë të moshës 17 vjeç dhe një vajzë të moshës 15 vjeç. Ai është aq i frikësuar nga reagimi i tyre dhe më mban sekret. Askush nuk e di për mua.

Partneri im anulon planet me mua sa herë që familja e tij bën një sugjerim ose planifikojnë diçka së bashku. Më e fundit ishte kur ne organizuam një takim romantik ai e anuloi atë një ditë më parë sepse djali i tij dëshironte të shkonte në shtëpinë e tij. Partneri im më kërkoi falje, por tha se nuk mund të thoshte që ai kishte plane të tjera sepse kjo do të ngrinte pyetje.

Diedre Përgjigjet: Nëse nuk keni takuar ndonjë nga familja e tij, a e dini me siguri nëse ai është i divorcuar, apo keni vetëm fjalën e tij për të? Nëse ai dëshiron një të ardhme me ju, ai me siguri do të dëshironte që fëmijët e tij t’ju takojnë, edhe pse këto situata mund të jenë shumë të ndërlikuara.
Mund të jetë se ai ka frikë se ish i tij se do të shkaktonte telashe për të, nëse ajo mendonte se ai kishte një partnere të re dhe do ta bënte të vështirë për të të shihte fëmijët e tij. Por fëmijët janë mjaft të rritur për të vendosur vetë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.