Standard.al

Dëshmon nëna që braktisi foshnjen tek koshi i mbeturinave: E linda në muajin e 7-të të shtatzënisë të vdekur

0

Nëna 32- vjeçare që braktisi foshnjen tek koshi i mbeturinave në lagjen ‘’Ali Demi’’ në Tiranë ka dëshmuar në Polici.

BalkanWeb meson se nëna nga Gjirokastra ka deklaruar se e ka lindur foshnjen në muajin e 7-të të shtatzënizë të vdekur.

Sipsa dëshmisë, lihet të kuptohet se foshnja ka lindur e vdekur dhe është braktisur trupi i pajetë në koshin e mbeturinave prapa markatës  tek Ali Demi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.