Standard.al

Plasin memet/ Shpërthen revolta në rrjetet sociale për dramën në Kakavijë…

0

Shqiptarët që nuk kanë shtet!

Njësoj si atëherë kur Edi Rama i linte shqiptarët të vuanin në kufi në fillim të pandemisë, sërish janë qytetarët që po vuajnë prej ditësh.

I vetmi që nuk po shqetësohet është Edi Rama, që po shijon detin e jugut dhe luksin kryeministror. Kjo situatë ka bërë që të shperthejë zemërimi në rrjetet sociale.

Shumë meme janë shpërndarë, ndërkohë që qytetarët janë të tërbuar me reagimin e shtetit, që deri më tani tha se ka pezulluar një polic që futi një makinë pa radhë dhe se u ka shpërndarë disa shishe ujë atyre që po digjen prej tre ditësh në radhë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.