Standard.al

Tabaku: Në 7 vjet Rama ndërtoi vetëm 22 km rrugë, çdo ditë që qëndron, bën më shumë dëm

0

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Jorida Tabaku nepermjet nje statusi ne Facebook ka sulmuar qeverinë në lidhje me infrastrukturën dhe gjendjen e rrugëve nacionale në vend.

“I gënjeu shqiptarët se rruga nuk është zhvillim. Pastaj, se nuk kishte rrugë të ndërtuara. Në fund të rrugës së tij u thotë shqiptarëve se po ndërton rrugë. Cilët rrugë? Ato të nisura përpara vitit 2013 atëherë kur i sulmonte. Bilanci i tij: vetëm 22 km rrugë në 7 vite!

Rama është prova njerëzore e gënjeshtrës për mbijetesë. Çdo ditë që qëndron, më shumë dëm i bën Shqipërisë dhe shqiptarëve”, shkruan Tabaku.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.