Standard.al

Ronaldinho përfshihet në një tjetër skandal

0

Sipas shtypit paraguain ish asi i Barcelonës dhe Milanit organizon festa me modele në hotelin Palmarago ku ai po qëndron së bashku me vëllian e tij.

Kanë qënë disa dëshmitarë që kanë konfirmuar këto festa të çmendura të tij.

‘Ka ditë kur arrijnë të paktën dy vajza- është shprehur një dëshmitar- ata pijnë deri në orët e vona dhe mendoj se janë modele sepse janë të veshura mirë. Ata vijnë në hotel me makina luksoze. Kërcejnë dhe bëjnë karaoke deri në orët e para të mëngjesit’.

Ndërsa një dëshmitar tjetër është shprehur se vajzat janë të rekrutuara nga biznesmenë.

Sipas burimeve anonime Ronaldinho dhe vëllai i tij gëzojnë ndihmë nga jashtë.

’Ata që thërrasin vajzat nuk janë dy vëllezërit, por sipërmarrës. Këta sipërmarrës kontaktojnë me përfaqësuesit e modeleve, paguajnë dhe largohen. As Ronaldinho dhe as vëllai i tij nuk paguajnë për asgjë. Ajo që ne gjithashtu dimë është se Ronaldinho me të vërtetë i pëlqen gratë me forma të mbushura’ është shprehur burimi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.