Standard.al

Kursi i këmbimit, stabilizohet euro, rritet paundi dhe dollari…

0

Monedha europiane e ka nisur javën në vlera të qëndrueshme krahasuar me javën që lamë pas duke vazhduar të blihet edhe këtë të hënë me 123.2 lekë dhe të shitet me 123.8 lekë.

Ndërkaq Paundi britanik është dobësuar me 0.1 pikë në raport me javën e kaluar duke u blerë sot me 135.5 lekë dhe duke u shitur me 136.9 lekë, sipas kursit të këmbimit lokal.

Dollari amerikan blihet sot me 104.5 lekë dhe shitet me 105.4 lekë, referuar të dhënave të tregut valutor vendas duke regjistruar një rritje prej 0.2 pikë nga periudha e 03-07 gushtit.

Franga zvicerane është forcuar këtë fillim jave me 0.4 pikë duke u blerë sot me 113.8 lekë dhe duke u shitur me 114.8 lekë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.