Standard.al

Ja çfarë kanë parashikuar yjet për këtë javë 10-16 gusht sipas Jorgo Pullës

0

DASHI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Të dashur Dashë, këtë javë do t’ju duhet të shikoni me qetësi çështjet që lidhen me sektorin financiar, pasi duket se do të jenë të mjaftueshme për t’ju irrituar. Më 11/8 takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrorin që ata formojnë me Mërkurin në shenjën e Luanit, sjellin polemika, mosmarrëveshje dhe tensione, të cilat mund të fillojnë nga çështje financiare. Në rast se keni një fond të përbashkët me partnerin tuaj, duhet të jeni të kujdesshëm në mënyrën e menaxhimit të detyrimeve të përbashkëta, pasi mund të jenë një pikë tensioni mes jush.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm nëse jeni në një lidhje dhe keni marrë përsipër të kryeni disa detyrime së bashku. Lidhja e Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrori që formon me Mërkurin nga Luani, zbulojnë polemika me partnerin tuaj edhe për çështje që mund të zgjidhen lehtësisht. Kushtojini vëmendje fushës financiare pasi duket se është një zonë që mund të krijojë polemika. Nëse jeni të lire, gjatë fundjavës është shumë mirë të dilni, të argëtoheni dhe të bëni njohje të reja!

Parashikimet profesionale 

Këtë javë duket se çështjet tuaja profesionale nuk do të jenë prioritet për ju pasi duket se pushimet tuaja do të jenë në rradhë të parë! Edhe nëse jeni në punë, do lëvizni në ritëme të qetë, pasi mendja duket se është me pushime, edhe nëse trupi është në punë! Në fillim të javës duhet të jeni të kujdesshëm në rast se duhet të zgjidhni disa çështje profesionale që kanë një pjesë financiare, pasi është e mundur që disa mosmarrëveshje të shfaqen në to.

DEMI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Për ju Dem, kjo javë duket se i ka dhënë përparësi çështjeve profesionale edhe pse jemi në mes të verës! Edhe nëse prania juaj fizike nuk është në punë, mendja juaj me siguri do të endet me ide, zgjidhje dhe gjëra për çështje biznesi, në mënyrë që të jeni të gatshëm që do të ktheheni në të. Të marten, 11/8, duhet të jeni të kujdesshëm në rast se keni një takim pune ose diskutime profesionale, si dhe takimi i Hënës me Uranin në shenjën tuaj dhe katrori që ata do të formojnë me Merkurin nga Luani nuk e promovon qetësinë. Mundohuni të mos mërziteni pasi do të humbni të drejtat tuaja.

Parashikimet në dashuri

Ditët e para të javës fshehin tokë produktive për tensione, pasi lidhja e Hënës / Uranit dhe katrori që ata formojnë me Mërkurin mund të krijojnë keqkuptime edhe nga një bisedë e gabuar. Nëse tashmë jeni në një lidhje, përpiquni të mos konsumoheni në debate verbale për çështje të parëndësishme, pasi ky skenar është i mundshëm për këtë javë. Nëse jeni beqarë ka shumë mundësi që ju të takoni një person që do të tërheq interesin tuaj, në një takim pune ose në punë!

Parashikimet profesionale

Këtë javë duhet të keni kujdes në diskutimet që do të keni në punë, pasi duket se këto mund të mos zhvillohen në mënyrën si e prisni. Katrori i Uranit me Mërkurin që do të jetë në fuqi në fillim të javës ju tregon se nëse merreni me çështjet që ju interesojnë duke mbajtur tone të ulta, atëherë nuk do të keni asnjë problem. Mos bini në grackën e pjesëmarrjes në debate dhe grindje që mund të ndodhin në punë, pasi edhe nëse keni të drejtë keni shumë mundësi të dilni të humbur.

BINJAKËT JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Ju Binjakë, këtë javë mundohuni të gjeni kohë për të takuar miqtë tuaj, të afërmit dhe të dashurit tuaj pasi shoqërimi me njerëzit tuaj të dashur, do t’ju ngrejë humorin. Ditët e para të javës duhet të keni kujdes pasi takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrori që formon me Merkurin në shenjën e Luanit nuk bashkpunojnë për një atmosferë të qetë. Kushtojini vëmendje bisedave me njerëzit afër jush, pasi mund të zbuloni gjëra në lidhje me ngjarjet e kaluara që do t’ju lëkundin ekuilibrin midis jush. Edhe nëse dëgjoni informacione për çështje të së kaluarës, përpiquni ti vlerësoni dhe mendoni nëse me të vërtetë ia vlen të merreni në të tashmen.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë do të keni disa ftesa për takime, vizita dhe dalje me partnerin tuaj pasi duket se ftesat sociale do të kenë vendin e tyre të nderit. Duhet të jeni të kujdesshëm me bisedat që bëni në shoqërinë e njerëzve pasi ka shumë mundësi që të lindin disa keqkuptime ose do të thuhet gjëra që do të jenë të paqarta. Mbajini cështjet e marrëdhënies tuaj për veten dhe partnerin tuaj pasi kjo është një mënyrë e mirë për të shmangur përfshirjen e të tjerëve në gjërat tuaja. Nëse jeni të lirë, ftesat sociale do t’ju sjellin kontakte me njerëz të rinj dhe nuk përjashtohet mundësia që të takoni një prej tyre i cili do të jetë shumë interesant.

Parashikimet profesionale

Kjo javë mund të ketë një atmosferë të tensionuar në punë për shkak të disa thashethemeve që do të dëgjohen në mjedisin tuaj profesional. Do të ishte mirë të mos veproni për të verifikuar këto thashetheme, pasi duket se do të jetë e lehtë të përfshiheni në to. Për shkak të këndi negativ të Mërkurit me Uranin, përpiquni të përqendroheni në punë dhe të mos merrni pjesë në “kurthe”!

GAFORRJA JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Gaforre të dashura, këtë javë duket akoma edhe nëse keni shumë punë dhe përgjegjësi për të përmbushur, të jetë e vështirë të përqendroheni në to. Nevoja juaj është të shkoni me pushime dhe nëse bëni pjesë tek ata që janë tashmë, atëherë ka shumë mundësi që të jeni në një humor shumë të mirë. Nëse këtë vit programi nuk ka pushime, ka shumë të ngjarë që këtë javë të jeni mjaft të irrituar pasi do të ndiheni të lodhur. Takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrori që ata formojnë me Mërkurin në Luan, tregojnë se shpesh do të mendoni për gjëra që do t’ju irritojnë. Në këtë do të kontrobojnë dhe disa biseda që mund të keni me njerëz në mjedisin tuaj shoqëror! Zgjidhni me kujdes njerëzit me të cilët do të shoqëroheni pasi ata do të luajnë një rol vendimtar në gjendjen tuaj shpirtërore.

Parashikimet në dashuri

Kjo javë duket sikur ju duhet pushim apo edhe mini pushime, kështu që nëse jeni tashmë në një lidhje kjo nevojë do ju shtyjë të merrni partnerin tuaj dhe të organizoni një arratisje në një vend të preferuar. Në ditët e para të javës duhet të keni kujdes, pasi komunikimi nuk do të jetë i lehtë dhe mund të krijohen keqkuptime. Nëse jeni i lirë, ka shumë mundësi që të takoni një person që do t’ju tërheqë interesin, në një takim me miqtë!

Parashikimet profesionale

Këtë javë nuk duket se do të jeni në një humor të veçantë për t’u marrë me çështje profesionale, por duhet t’u jepni përparësi disa prej tyre, pasi nëse mbeten pezull, mund t’ju irritojnë. Ditët e para të javës kanë nevojë për vëmendje pasi do të jetë e lehtë të krijohen tensione për çështjet profesionale. Ndryshimi ose vonimi i disa planeve është një skenar i mundshëm këto ditë, por duhet të mbani mend se “s’ka asnjë të mirë pa një të keqe”.

LUANI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Ju Luanë, këtë javë duket se do të përqendroheni në çështjet që ju shqetësojnë pasi nuk do të jetë e lehtë të relaksoheni nëse nuk sistemoni disa çështje të pazgjidhura. Më 11/8 takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrorin që formon me Mërkurin në shenjën tuaj, ju thonë që të përqendroheni në çështjet që lidhen me punën, por do të ishte mirë të shmangni acarimet. Ka shumë mundësi që disa nga këto çështje të irritojnë dhe kjo nga ana tjetër mund të krijojë probleme në marrëdhëniet profesionale. Mos harroni se do të jetë më e lehtë për të zgjidhur çdo çështje që mund të ekzistojë, përmes komunikimit të mirë që do të keni me njerëzit të ambjentit tuaj profesional.

Parashikimet në dashuri

Kjo javë ka shumë mundësi që të transferoni në jetën tuaj personale dhe veçanërisht në lidhjen me partnerin tuaj çështje që lidhen me punën, si rezultat i të cilave do të hapni një “cështje të re” atje. Në ditët e para të javës duhet të tregoheni më të kujdesshëm pasi duket se detyrimet profesionale do të jenë mjaft kërkuese. Ndërsa ditët kalojnë, klima do të përmirësohet, kështu që investoni në aktivitete me partnerin tuaj gjatë gjysmës së dytë të javës. Nëse jeni i lirë duhet të keni kujdes në një bisedë që do keni me një person që ju intereson, pasi atmosfera mes jush mund të jetë e tensionuar. Varet nga ju nëse do e normalizoni situatën apo nëse do të intensifikoni acarimin.

Parashikimet profesionale

Këtë javë duket se do të ketë detyrime profesionale që ju do të keni për të zgjidhur përndryshe do të jetë e vështirë të relaksoheni dhe të gjeni kohë të lirë. Edhe kur të ktheheni në shtëpi mund të jeni të preokupuar në çështje që lidhen me punën, kështu që sa më shpejt të zgjidhni disa nga çështjet, aq më lehtë do të jetë t’i kushtoheni gjërave që dëshironi të bëni. Në ditët e para të javës duhet të keni kujdes pasi mund të ketë disa debate që mund të mos shkojnë ashtu siç e prisnit dhe kjo është diçka që mund t’ju irritojë…

VIRGJËRESHA JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Për ju Virgjëreshë, kjo javë duket se po përqendrohet në çështje që lidhen me çështje të së kaluarës pasi duket se rishfaqen dhe ju shkaktojnë stres. Në ditët e para të javës duket se nuk do të jetë e lehtë të shlyeni detyrimet kërkuese, pasi do të prireni të nervozoheni dhe kjo nuk do t’ju lejojë të punoni në mënyrën e duhur. Takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrorin që formon me Mërkurin nga Luani në 11/8, tregojnë se ka shumë mundësi që të ketë diskutime me njerëz në mjedisin tuaj më të gjerë, gjë që do të shtojë irritimin tuaj. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm nëse nuk doni të krijoni debate me të dashurit tuaj.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duhet të mbani distancën tuaj nga gjithçka që lidhet me të kaluarën, pasi duket se mund të ketë keqkuptime midis jush dhe partnerit tuaj, në rast se filloni të gërmoni çështjet e tij të mëparshme. Nëse jeni i lire, ditët e para të javës mund të keni disa detyrime dhe të mos ju lejojnë të shpenzoni kohën që dëshironi për të arritur tek një person që ju intereson. Ndërsa ditët kalojnë, do të jetë më e lehtë për ju të gjeni kohën dhe dëshirën për qasje romantike, por do të duhet të bëni hapa të vegjël drejt asaj që ju intereson, në mënyrë që të vëzhgoni situatën.

Parashikimet profesionale

Puna nuk duket se ju shqetëson aq shumë këto ditë pasi vëmendja juaj është përqendruar në çështje që lidhen me fushat e tjera. Sidoqoftë, është e mundur të zgjoni disa kujtime të së kaluarës, të cilat do t’ju bëjnë të filloni të gërmoni idetë që keni pasur më parë. Këto ditë nuk promovojnë stabilitetin, kështu që do të ishte mirë të mos filloni aktivitete të reja profesionale. Gjatë ditëve të para të javës, duhet të keni kujdes pasi mund të ketë disa mosmarrëveshje me njerëzit me të cilët punoni, me shkak disa çështje profesionale.

PESHORJA JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

E dashur Peshore, këtë javë do të kapni veten duke menduar mënyra se si të shmangni punën dhe detyrimet dhe të kurseni pak kohë për veten dhe të dashurit tuaj. Takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrori që ata do të formojnë me Mërkurin nga Luani në 11/8, tregon se në ditët e para të javës ju duhet t’i jepni përparësi zgjidhjes së çështjeve financiare, pasi për aq kohë sa t’i lini ato në pritje, do të ndjeheni të shqetësuar. Mundohuni të kufizoni ndryshimet tuaja të humorit që do të jenë intensive në ditët e para të javës, në mënyrë që të mos krijoni probleme në marrëdhëniet tuaja ndërnjerëzore. Ndërsa ditët kalojnë, do të jetë më e lehtë për ju të rigjeni argëtimin dhe humorin tuaj të mirë.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë do të jetë e lehtë të mërziteni dhe të irritoheni me partnerin tuaj pasi këndi negativ i Mërkurit me Uranin do të intensifikojë akoma dhe një debat të thjeshtë. Nëse keni një fond të përbashkët me partnerin tuaj, duhet të jeni dyfish të kujdesshëm, pasi mosmarrëveshjet ka mundësi të lindin rreth tij. Nëse jeni i lirë gjatë gjysmës së dytë të javës, takimet që do të keni me njerëz që janë në rrethin tuaj shoqëror interpretojnë surpriza të këndshme! Një njohje e re është një skenar shumë i mundshëm që mund të marrë formë deri në fund të javës.

Parashikimet profesionale

Këto ditë ka mundësi që të jeni duke menduar për çështje të lidhura me punën, të cilat do t’ju vendosin në një rreth të egër skenarësh negativë dhe do t’ju bëjnë të mbeteni të pakënaqur. Ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi është e lehtë ta përcillni këtë shqetësim në mjedisin tuaj profesional, por edhe për njerëzit me të cilët punoni. Do të ishte mirë të mos nxitoni të dilni në përfundime në lidhje me një çështje të lidhur me punën, përpara se të vlerësoni të dhënat që keni dhe nëse korrespondojnë me realitetin!

AKREPI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Për ju Akrepë kjo javë duket se po përqendrohet në çështje që lidhen me të tjerët pasi marrëdhëniet tuaja ndërnjerëzore vijnë në sipërfaqje. Një bisedë që do të keni me partnerin tuaj ose me një koleg të mirë mund të krijojë një terren të përshtatshëm për debate dhe mosmarrëveshje. Gjatë ditëve të para të javës, mundohuni të mbani një profil të ulët në diskutimet që do të zhvillohen, pasi takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrori që ata formojnë me Mërkurin në Luan krijojnë një terren produktiv për tensionet. Me kalimin e ditëve do të jetë më e lehtë të keni një klimë të mirë komunikimi, kështu që preferoni gjysmën e dytë të javës për kontakte të ngushta dhe diskutime të çështjeve të rëndësishme.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë mund të ndjeni se partneri juaj nuk mund t’ju kuptojë, ndaj për këtë arsye ka mundësi të krijoni një atmosferë të çuditshme mes jush, e cila do të sjellë distanca. Mundohuni të diskutoni për çdo ankesë që keni prej tij gjatë gjysmës së dytë të javës pasi klima nuk do të jetë e favorshme në ditët e para. Nëse jeni i lirë duhet të kurseheni në biseda me njerëzit që ju interesojnë, pasi keqkuptime mund të lindin. Ndërsa ditët kalojnë, klima do të përmirësohet dukshëm, kështu që preferoni fundjavën për takime!

Parashikimet profesionale

Këtë javë mund të ketë disa mosmarrëveshje në diskutime që do të keni me kolegët tuaj, por këto mosmarrëveshje nuk do të bëhen të mëdha, nëse nuk i shtoni benzinë zjarrit. Këndi negativ i Mërkurit me Uranin nuk favorizon biseda konstruktive dhe qetësinë, përkundrazi mund të krijojë tensione edhe në diskutime që nuk janë në “shkallë të lartë rreziku”! Këto ditë nuk janë të dobishme për të ndërmarrë një hap të ri profesional, kështu që shmangni lëvizje të tilla ose nëse kjo nuk është e mundur, studiojini ato me shumë kujdes para se të vazhdoni.

SHIGJETARI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Shigjetarë të dashur, kjo javë duket se po e tërheq vëmendjen tuaj tek njerëzit që keni kohë pa parë dhe ka mundësi të organizoni aktivitete që ju mbushin me gëzim dhe ju duhet të merreni me to për një kohë të gjatë. Këndi negativ midis Uranit në shenjën e Demit dhe Mërkurit në shenjën e Luanit në 11/8, tregon se ju mund të keni nevojë të ndryshoni planet tuaja për shkak të disa detyrimeve që lidhen me jetën e përditshme. Nuk përjashtohet mundësia që të lindin disa punë që nuk i keni patur në program ose të nevojit të merrni përsipër disa punë të një personi të dashur. Mundohuni të jeni mospërfillës ndaj ndryshimeve të tilla dhe të mos mërziteni pasi do të prishni humorin e tij.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë mundohuni të gjeni kohë për veten dhe partnerin tuaj pasi aktivitetet e përbashkëta do t’ju sjellin humorin dhe do të jenë një mjet për të shpëtuar nga tensioni i jetës së përditshme. Deri të Mërkurën 12/8 duhet të keni kujdes pasi mund të lindin mosmarrëveshje me partnerin tuaj pasi njëra palë do të thotë e bardhë dhe tjetra e zezë. Nëse jeni i lirë, gjysma e dytë e javës interpretohet shumë më e mirë për çështjet tuaja sentimentale. Ka mundësi që një person t’ju afrohet përmes njerëzve përreth jush dhe t’ju fusë në lojën e flirtimeve.

Parashikimet profesionale

Këtë javë duket se do të keni disa obligime që kanë të bëjnë me punën tuaj, por edhe disa projekte profesionale që mund të shfaqen. Ditët e para të javës duken mjaft stresuese, kështu që ju duhet t’i kushtoni vëmendje atyre, në mënyrë që të mos ju tërheqin në ritmin e tyre pasi kjo do të krijojë stres. Mos harroni se nëse i jepni përparësi përgjegjësive tuaja dhe nuk devijoni nga programi juaj, atëherë do të jetë e lehtë t’i realizoni ato në kohën e duhur.

BRICJAPI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Për ju Bricjapë, kjo javë duket se po përqendrohet në çështje që lidhen me sektorin financiar dhe rregullimet që ju duhet të bëni në të. Preferoni të merreni me çështje kërkuese gjatë gjysmës së dytë të javës pasi në ditët e para do të zhvillohet një kënd negativ që mund të krijojë pengesa. Në 11/8 Hëna do të takohet me Uranin në shenjën e Demit dhe të dy do të takohen me Mërkurin në shenjën e Luanit, duke krijuar një atmosferë shpërthyese në komunikim. Nëse duhet të merreni me çështje financiare që kanë të bëjnë me partnerët ose bashkëpunëtorët tuaj, duhet të jeni më të kujdesshëm në mënyrë që ato të mos bëhen shkak për tensione midis jush.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë duket se do të kërkoni kohë me partnerin tuaj pasi që marrëdhëniet me të do të jenë një faktor stresues këto ditë! Gjatë ditëve të para të javës duhet t’i kushtoni vëmendje disa planeve që keni bërë pasi ka mundësi të rezultojnë jo fitimprurëse nga ana ekonomike. Nëse shihni që disa plane nuk dalin ashtu siç e keni në mendje, preferoni të veproni në mënyrë fleksibile, në vend që të jeni kokëfortë dhe përfundimisht të mërziteni. Nëse jeni i lire, nuk duhet ta merrni të mirëqënë interesin e një personi pasi kjo javë mund të sjellë telashe.

Parashikimet profesionale

Puna këto ditë nuk do të jetë përparësia juaj, vetëm nëse keni nevojë të zgjidhni çështje që lidhen me pjesën ekonomike të një detyrimi profesional. Edhe nëse skenari i mësipërm ndodh, duhet të keni kujdes me zgjidhjen e çështjeve financiare, pasi duket se ato mund të jenë një pikë tensioni me partnerët dhe bashkëpunëtorët.

UJORI JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Ju Ujorë këtë javë do ta gjeni veten veçanërisht të interesuar për çështje që shqetësojnë të dashurit tuaj dhe vëmendja juaj ndaj tyre është e mirëqënë. Ju duhet të keni kujdes pasi interesi i tepërt mund të përkthehet në presion nga të tjerët dhe kjo mund të krijojë polemika midis jush. Në ditët e para të javës, lidhja e Hënës dhe Uranit në shenjën e Demit dhe katrori që ata formojnë me Mërkurin në Luan tregon se do të jetë e vështirë të ruhen rrethanat në rast se fillon një mosmarrëveshje. Për këtë arsye, përpiquni të mbani distancën tuaj nga njerëzit që njihni, të cilët po kërkojnë arsye për debate.

Parashikimet në dashuri

Këtë javë nëse dëshironi të mbizotërojë një atmosferë e mirë mes jush dhe partnerit tuaj, duhet të ruani larg marrëdhënies suaj, cështje që kanë të bëjnë me njerëzit e tjerë dhe jo ju dy. Duket se ekzistojnë shanse që çështjet e të afërmve, miqve dhe të njohurve të “depërtojnë” në marrëdhënien tuaj, por kjo do të jetë një mundësi e klasit të parë për të krijuar konfrontime midis jush. Nëse jeni i lirë duhet të keni kujdes kur komunikoni me një person që ju intereson, pasi ditët e para të javës mund të paraqesin disa pengesa.

Parashikimet profesionale

Këtë javë do të jetë e vështirë të përqendroheni në detyrime profesionale pasi duket se interesi juaj është në fusha të tjera. Sidoqoftë, do të duhet të qëndroni të përqendruar në çështje kërkuese, përndryshe nuk do të jetë e lehtë t’i zgjidhni ato në mënyrën e duhur. Mundohuni të qëndroni larg debateve që mund të lindin në punë, pasi ato ka mundësi të ju çojnë në një sjellje që nuk ju përshtaten.

PESHQIT JAVOR

10/08/2020 TO 16/08/2020

Të përgjithshmet

Peshq të dashur këtë javë duket se do të përpiqeni të lini disa çështje në pritje në mënyrë që të mund të kaloni një pushim më të qetë të gushtit. Takimi i Hënës me Uranin në shenjën e Demit dhe katrori që ata formojnë me Mërkurin në Luan në 11/8, tregojnë se mund të ketë vonesa ose ndryshime në planin që keni në mendje. Ka mundësi që këto vonesa të vijnë nga njerëzit e tjerë dhe kjo është diçka që mund t’ju irritojë. Përpiquni ta mbani një qëndrim sidomos në punë, pasi duket se nëse mërziteni këto ditë do të jetë shumë e vështirë të përmbaheni!

Parashikimet në dashuri

Kjo javë duket se keni në mendje një plan specifik dhe do të shqetësoheni veçanërisht nëse partneri juaj nuk bie dakort me të. Mundohuni të mbani ekuilibrin dhe qëndrimin tuaj, pasi nëse insistoni në ato që dëshironi pa dëgjuar nevojat e partnerit tuaj, atëherë do të jetë shumë e lehtë të krijoni tensione sidomos në ditët e para të javës. Nëse jeni i lirë, gjysma e dytë e javës parashikohet të jetë më komunikuese dhe me një humor më të mirë për ju. Në fakt, ka mundësi të afroheni me një person që ju intereson.

Parashikimet profesionale

Puna dhe përgjegjësitë që lidhen me të, do të jenë në prioritetet tuaja këtë javë dhe nëse nuk janë, duhet të përfshihen, përndryshe do të jetë e vështirë të mos stresoheni për to. Ditët e para të javës nuk do të jenë të dobishme për sa i përket komunikimit, kështu që duhet të përqendroheni në diskutime rreth punës ose me njerëz në mjedisin tuaj profesional. Ndërsa ditët kalojnë, do të jetë më e lehtë për ju të zgjidhni disa detyrime dhe të kapërceni pengesat e ditëve të mëparshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.