Standard.al

Qeveria e oligarkëve dhe e punëve të pambaruara! Investimi që kalon përmes Mokrës së Sipërme, i mbetur përgjysëm

0

Nga: Gentian Çela

Një investim që kalon përmes Mokrës së Sipërme, i mbetur përgjysëm.

Qeveria nisi rrugën Qukës-Qafë Plloçë pa një studim të mirëfilltë, me disa ndryshime në zbatim, me vonesa dhe pas 6 vitesh, ky projekt ka mbetur i papërfunduar. Segmenti nga Zëmça në Trebinjë nuk ka asnjë punim. Kjo është një nga projektet e Qeverisë Rama të mbetur përgjysëm, sepse nuk ka para për të investuar projektet e papërfunduara. Në pjesën që kalon në Mokrën e Sipërme, asnjë automjet i firmave punëkryese nuk punon, nuk ka para dhe traseja e bërë po degjeneron nën fatin e kushteve atmosferike.
Kjo Qeveri është Qeveria e oligarkëve dhe e punëve të pambaruara!

Fotografia e Gentian Çala
Fotografia e Gentian Çala

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.