Standard.al

Me video/ PD fiton në çdo sondazh, Rilindja ‘urdhëron’ mijëra rusë e grekë për të votuar PS-në

0

Ne çdo sondazh që bëhet online, nuk ka rëndësi është një portal pranë qeverisë ose jo, fituese del Partia Demokratike.

Por fenomeni i përdorimit të votave false nga qeveria nxori kokë në një rast qesharak. Një portal popullor i qytetit të Kavajës zhvilloi një sondazh mes PD dhe PS për zgjedhjet e ardhshme bashkiake.

Pas një epërsie të thellë të PD-së, pavarësisht presioneve ndaj administratës që Rilindja sot kontrollon 100%, të gjendur përballë humbjes së padiskutueshme, shini skandalin qesharak që ndodhi në orët e vona.

Qindra rusë e grekë votuan për Partinë Socialiste vetëm e vetëm që këto të fundit të dilnin fitues në sondazh!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.