Standard.al

Provokojnë serbët, trupat ushtarake futen në Kosovë

0

Xhandarmëria Serbe është parë të jetë futur në territorin e Kosovës. Saktësisht në fshatin Karaçevë të Kamenicës.

Një video e publikuar në Facebook, shihen 11 trupa që marshojnë në fshatin Karaçevë të Kamenicës, të veshur me uniforma të ushtrisë serbe dhe të armatosur. Kjo nuk është hera e parë kur xhandarmëria serbe futet në territorin e Kosovës.

Gazeta Express në Prishtinë ka kontaktuar kryetarin e Komunës së Kamenicës, Qendron Kastratin dhe Policinë e Kosovës, mirëpo nuk ka marrë përgjigje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.