Standard.al

Hetimi tatimor në digën e Komanit, shirita trageteve turistikë

0

Hetimi Tatimor dhe policia kanë zbarkuar në digën e Komanit për të bërë kontrolle për varkat dhe tragetet e vogla që kryejnë udhëtime drejt lumit të Shalës dhe Tropojës. Përveç dokumentacionit ata po kontrollojnë, si dhe po monitorojnë zbatimin e rregullave përsa i përket përdorimit të kasave nga këto subjekte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.