Standard.al

Thirrje për solidarizim

0

Nga Ylli Dylgjeri

Frendsa dhe miq!
Pas goditjes së TV Ora, ka ardhur koha për rihapur protestën në media dhe në rrjetet tona sociale, për tju kundërvenë regjimit despotik të gojës se kyçur. Ju ftoj të sensibilizoni kolegun, frends-in, mikun, familjen dhe mbare opinionion duke i bërë bloc deklarimeve te nomeklaturës së Rilindjes dhe Liderit të saj Rama, gazetarëve të blerë individualisht e familjarisht, Portaleve të financuara nga Rilindja dhe individëve provokatorë që edhe pse janë struktur vazhdojnë të thumbojnë rrjeteve qëndrimet opozitare dhe progresiste. Ky është virusi që po na mbyt më shumë sot.. Ju bëj thirrje për Solidarizim!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.