Standard.al

Shpërthimi i frikshëm në Bejrut, ministria e shëndetësisë apel qytetarëve: Ajri toksik, largohuni nga qyteti

0

Pas shperthimit te frikeshm ne Libani, Ministri i shëndetësisë libaneze Hamad Hasan ka këshilluar qytetarët që kush mundet të largohet nga Bejruti.

Qyteti është shkatërruar nga dy shpërthime të fuqishme që kanë shkaktuar deri tani 100 të vdekur dhe 4000 të plagosur, një bilanc ky provizor.

Hasan ka cituar për mediat lokale që materialet e rrezikshme të shpëndara në ajër mund të kenë një efekt mortal afatgjatë.

Në magazinë ishin rreth 2700 ton nitrat të sekuestruara në një depo në 2014. Mbetet akoma mister shkaku i shpërthimit.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.